Design Thinking – Lämna utmaning

Har din organisation utmaningar utan tydlig lösning? Nu har ni chansen att få er utmaning löst av tvärkompetenta team. Kursen ”Design Thinking – Nya perspektiv på Innovation” är tillbaka i Green Innovation Park!

I kursen ”Design Thinking – Nya Perspektiv på Innovation” kopplar vi samman verksamheters behov av ny innovationskraft och nya perspektiv med studenter och yrkesverksamma – och nu har din organisation möjlighet att skicka in en utmaning!
Under två halvdagar kommer deltagarna i tvärkompetenta team ta sig an er utmaning och genom Design Thinking utveckla och testa nya och förbättrade produkter, tjänster eller processer för er verksamhet.

Design Thinking är metoden för idéutveckling och innovation med användarens behov i centrum. Genom att arbeta idébaserat med prototyper och visualisering testas i ett tidigt stadie idéer och prototyper för att sedan omprövas och förbättras genom många iterationer.
Metoden används redan av företag som Google och Apple och blir allt mer utbredd även bland svenska företag.

Vill du veta mer? Kontakta Niclas Östlund

Kursen ges på både svenska och engelska.

Senaste nyheterna

Uppsala

Green Innovation Park
Ulls väg 29C
756 51 Uppsala
Tel: 018 – 67 30 18

Alnarp

Green Innovation Park
Slottsvägen 1
230 53 Alnarp
Tel: 040 – 41 50 45

Green Innovation Park

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå