Networking breakfast and Short talk in Uppsala

Are you curious about knowledge and members in Green Innovation Park Uppsala?
Come join us at our networking breakfast!

Short talk

AI som din medarbetare: Maximera Värdeskapandet i ditt yrkesliv med stora språkmodeller

Möt Fredrik Ejdepalm, med Expertis inom IT-Driven Förändring och en bakgrund som förändringsledare på Läkemedelsverket.

När vi talar om framtidens arbetsliv, är AI inte bara ett verktyg, utan snarare en medarbetare som kan komplettera och förstärka våra färdigheter! Stora språkmodeller (LLM) kan agera som konsulter, hjälpa till med beslutsfattande, förbättra kreativiteten och öka effektiviteten i uppgifter. Genom att integrera dessa AI-partners i vårt dagliga arbete kan vi kraftigt höja vårt värdeskapande, både på individuell nivå och som en del av ett större team.

Med en unik kombination av erfarenhet från både privat näringsliv och den offentliga sektorn, särskilt som förändringsledare på Läkemedelsverket, har Fredrik Ejdepalm fördjupat sig i hur teknologi kan driva omvandling och innovation. Nu, som student inom datavetenskap och filosofi, utforskar han gränssnittet mellan teknologi, mänskligt tänkande och samhällets framtid.


När:
Fredag, 27 oktober kl. 08.30
Var: Green Innovation Park Uppsala

 

Green Innovation Park

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå