Kom till oss för frukost eller via zoom och lyssna på ett kort spännande prat.

Den 4 mars får du veta mer om teknisk doftanalys för att kontrollera livsmedlets innehåll och kvalitet när Mathias Lundgren från e-sense berättar.

Online https://slu-se.zoom.us/j/2687482799

Digital sensorik som kvalitetssäkring inom livsmedelsindustrin

Företaget e-Sense Sweden mäter smak och lukt med hjälp av kemiska analyser och statistiska beräkningar. Analysen  används av livsmedelstillverkare för produktutveckling, kvalitetssäkring och utredningar av smakavvikelser. Mathias Lundgren från e-sense ger exempel på hur metoderna använts för att optimera smaken på pepparkakor, göra en benchmarking av glass och bestämma ursprunget på honung.

När? Fredag 4 mars

Frukost öppnar 8.30
Zoomlänk öppnar cirka 8.45
Presentation och frågestund 9.00 – 9.30  

Var? Green Innovation Park, Ulls väg 29C, Uppsala.

Online https://slu-se.zoom.us/j/2687482799

Möt: Mathias Lundgren från e-sense  

Green Innovation Park

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå