Välkommen och ta del av vår nätverksfrukost där du kan lyssna till ett short-talk, antingen på plats eller online via zoom!

Den 20:e maj handlar vår nätverksfrukost om hur patent och andra former av IP kan användas för att skydda investeringar i nya innovationer. Kom och njut av en god frukost, samtidigt som du kan nätverka och ställa frågor till Sara Frykstrand.

IP för food tech

Innovationer inom livsmedelsindustrin är idag viktigare än någonsin. Immateriella tillgångar såsom patent, design och varumärken är viktiga för att skydda investeringar i nya innovationer. Sara Frykstrand berättar om vad en bra IP strategi är och vad den bör innehålla för att säkra ett företags tillgångar.

 

Short-talk: IP för food tech

Short Talk in Swedish, but questions in English are very welcome!

När? Fredag den 20:e Maj.

Frukost öppnar 8.30
Zoomlänk finns tillgänglig från 8.45 
Presentation och frågestund 9.00 – 9.30  

Var? Green Innovation Park, Ulls väg 29C, Uppsala. 
Online: https://slu-se.zoom.us/j/2687482799

MötSara Frykstrand, civilingenjör i kemiteknik, idag är hon patentkonsult på Barker Brettell. Sara har disputerat inom materialvetenskap och har en bakgrund som uppfinnare av Upsalite och är medgrundare till Disruptive Materials

 

 

En bra IP strategi för att säkra företagets tillgångar Innovationer inom livsmedelsindustrin är idag viktigare än någonsin. Immateriella tillgångar såsom patent, design och varumärken är även viktiga för att skydda investeringar i nya innovationer. I små och nystartade bolag är det extra viktigt. Sara Frykstrand berättar om vad en bra IP strategi är och vad den bör innehålla för att säkra ett företags tillgångar.

Short talk på svenska.

 

 

 

Green Innovation Park

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå