För dig som vill veta mer om vägen till börsen för ditt företag.

Green Innovation Park och ALMI Uppsala välkomnar Niclas Holmberg – Manager för First North på Nasdaq, för en lunchföreläsning om vägen till börsen. Niclas resonerar kring när det är lämpligt att ta det klivet och vad som krävs.Välkommen till Green Innovation Park på SLU Campus Ultuna.

Lättare lunch serveras från 11:30, föredraget startar kl. 12:00
Tid: Mån 06 dec, kl. 11.30–13.00

Sista anmälningsdag:  3 december 2021
Föranmälan krävs. Anmäl dig i god tid pga begränsat antal platser.

Anmälan HÄR

Seminariet är en del av Smart Tillväxt, ett affärsutvecklingsprojekt för hållbar tillväxt i små och medelstora företag i Östra Mellansverige. I projektet ska fler företag dra nytta av regionens prioriterade områden för smart specialisering, och fler företag etablera sig på en internationell marknad. Projektet utvecklar även nya metoder för framgångsrik affärsutveckling. Projektet finansieras av Almi, Region Uppsala och Europeiska Unionens Regionala Utvecklingsfond.
Föredraget i ALMI:s kalendarium

Green Innovation Park

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå