Vår nätverksfrukost på fredagar är nu på plats igen! Kom till oss för frukost eller via zoom och lyssna på ett kort spännande prat.

Ingen anmälan, ingen avgift, alltid ett short talk.

Den 11 mars inblick hur man kan minska matsvinn från forskaren Ingrid Strid, med exempel från hennes analys av slakteri.

Online https://slu-se.zoom.us/j/2687482799

Matsvinn: Förluster på svenska slakterier

Short talk will be in Swedish, but you are very welcome to socialise and ask questions in English!

När? Fredag 11 mars

Frukost öppnar 8.30
Zoomlänk öppnar cirka 8.45
Presentation och frågestund 9.00 – 9.30  

Var? Green Innovation Park, Ulls väg 29C, Uppsala.

Online https://slu-se.zoom.us/j/2687482799

Möt: Ingrid Strid, SLU-forskare på matsvinn, från institutionen för energi och teknik; Lantbrukets teknik och system

Ingrid Strid, SLU

Ingrid Strid engagerar sig mot matsvinn i föreningen Matsvinnet. Här hittas tips om hur man själv kan slänga mindre mat.

Green Innovation Park

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå