Dagens frukost ger inblick i veterinärernas lärosäte: Universitetsdjursjukhuset som ligger här på SLU campus. Välkommen att äta frukost, nätverka och lyssna på Maria Engedahl  djursjukhusdirektör UDS, Universitetsdjursjukhuset. Det går också att titta in via zoom.

Här utbildas veterinärer

Djursjukhuset

Sverige har fått många fler husdjur under pandemin. När de är sjuka behövs kanske en veterinär och en djursjukskötare. Veterinärer har också samhällsnödvändiga uppgifter. SLU är det enda lärosäte som utbildar dessa båda yrkesgrupper och vid universitetsdjursjukhuset får de sin kliniska träning.

Maria Engedahl  djursjukhusdirektör berättar idag och hoppas att du har många frågor!

In Swedish. But breakfast networking and questions in English are very welcome!

Om hundvalpen, mul- och klövsjuka och frukostyoghurten

När? Fredag 6 maj

Frukost öppnar 8.30
Zoomlänk öppnar cirka 8.45
Presentation och frågestund 9.00 – 9.30  

Var? Green Innovation Park, Ulls väg 29C, Uppsala.

Online https://slu-se.zoom.us/j/2687482799

Möt: Maria Engedahl  djursjukhusdirektör UDS, Universitetsdjursjukhuset. Hon har en bakgrund från drygt 20 år i privata näringslivet, bland annat som VD och affärsområdeschef på både svensk och internationell marknad. Sedan provade hon landstingsvärlden som verksamhetschef på Akademiska sjukhuset innan hon landade som direktör på Universitetssjukhuset.

 

Green Innovation Park

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå