Vår nätverksfrukost på fredagar är nu på plats igen! Kom till oss för frukost eller via zoom och lyssna på ett kort spännande prat.

Den 25 februari får du veta hur du utvecklar din affärsidé. Nätverka, lyssna och ställ frågor till Emma Hansson och Niclas Stjernberg, affärsutvecklare på Uppsala Innovation Centre.

Online https://slu-se.zoom.us/j/2687482799

Hur mår din affärsidé? Kanske har du precis kommit igång och vill ha hjälp att hitta dina första kunder? Kanske står du och trampar i samma spår och behöver hjälp för att komma vidare?

I ett innovativt bolag finns ingen färdig mall för hur man tar sin affärsidé till marknaden. Det har, per definition, aldrig gjorts förut. UIC Business Build är ett affärsutvecklingsprogram där nystartade bolag med innovativa affärsidéer får möjlighet att utöka sitt nätverk med erfarna entreprenörer, investerare och kunniga experter med stor erfarenhet inom affärsutveckling och företagande.

Tillsammans tar vi fram en affärsmodell som attraherar såväl kunder som finansiärer – så att din idé får den livskraft den behöver.

När? Fredag 25 februari. 

Frukost öppnar 8.30
Zoomlänk öppnar cirka 8.45
Presentation och frågestund 9.00 – 9.30  

Var? Green Innovation Park, Ulls väg 29C, Uppsala. 
Online https://slu-se.zoom.us/j/2687482799

Möt: Emma Hansson & Niclas Stjernberg, affärsutvecklare på Uppsala Innovation Centre

 

Green Innovation Park

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå